Speedpack 110
Speedpack 110
press to zoom
Speedpack 110
Speedpack 110
press to zoom
Speedpack 110
Speedpack 110
press to zoom
Speedpack 220
Speedpack 220
press to zoom
Speedpack 220
Speedpack 220
press to zoom
Speedpack 220
Speedpack 220
press to zoom

Prinzen - Speedpack

Masina Speedpack 110 este o solutie automata de manipulare si ambalare rapida, dar delicata, a oulor de consum pe cofraje cu 30 de celule. Asa cum reiese din denumire, acesta masina are o viteza mare de ambalare: 40.000 oua/ora. Datorita constructiei compacte, intregul proces de ambalare poate fi urmarit cu usurinta. Permite monitorizarea mai atenta a calitatii oualor.
 
Investitie inteligenta - Speedpack 110 ofera cea mai mare capacitate de ambalare pe metru patrat suprafata de podea. Masinile Prinzen sunt construite din materiale de inalta calitate pentru asigurarea unei durate de exploatare indelungate.  Speedpack 110 este o investitie interesanta in raport cu costurile de operare si mentenanta.

Manipulare sigura a oualor - In toata lumea, masinile Prinzen proceseaza zilnic peste 1 miliard de oua. Masina Speedpack contine doar trei puncte de transfer al oualor, ceea ce asigura o manipulare optima. 

Linie completa de ambalare excelentaTimeline este o linie de ambalare completa, perfect adaptata colectarii oualor in ferma; de la banda de oua la palet. Prin combinarea masinii Speedpack cu stivuitorul de cofraje PS4 si incarcatorul de paleti, Prinzen a realizat o linie de ambalare cu o viteza de neegalat de 4 paleti/ora.

Pentru satisfacerea cererii unei capacitati mai mari, Prinzen ofera Speedpack 220. Acesta atinge capacitatea de 80.000 oua/ora. Sunt disponibile multiple configuratii care sa se potriveasca spatiilor destinate colectarii oualor.

Gradul mare de automatizare si increder creeaza conditiile cele mai bune pentru un proces de ambalare perfect.

• Cosntructie compacta si unitati individuale modulare;
• Cel mai bun raport din piata: capacitate vs. amprenta la sol;
• Asigura capacitate maxima de procesare.

Speedpack 110 - 40.000 oua/ora

Speedpack 220 - 80.000 oua/ora