Rotra
Rotra
press to zoom
Rotra
Rotra
press to zoom
Rotra
Rotra
press to zoom
Rotra
Rotra
press to zoom
Reflex
Reflex
press to zoom
Reflex
Reflex
press to zoom

VDL - Spinfeedere pentru reproducatori

VDL Agrotech a dezvoltat Rotra, un mini spinfeeder ce distribuie mici portii de furaj pe zona de asternut din halele de pasari. Sistemul urmareste conditia de bunastare prin stimularea comportamentului natural, cu rezultate tehnologice imbunatatite. Rotra este realizat din materiale cu durabilitate, incluzand discul rotativ din otel inoxidabil, cadru din otel galvanizat si tub de stocaj al furajului sintetic.

Reflex este un spinfeeder nou dezvoltat de VDL Agrotech pentru cresterea tineretului de reproductie (cocosi si puicute). Acest spinfeeder permite controlul foarte precis al alocarilor de furaj incepand cu varsta de 2 saptamani pana la la transfer. Constructia unica a discului si controlul vitezei acestuia prin potentiomentru, fac ca furajul sa fie imprastiat pe o zona cu diametru cuprins intre 7 - 25 m. Sistemul Reflex este disponibil in format suspendat sau cu roti.​​​

  • Rotra mini spinfeeder pentru distribuirea unor cantitati mici de furaj pe  zona de asternut in mai multe alocari zilnice.

  • Bunastare imbunatatita.

  • Mini spinfeeder-ul automat evita aglomerarea pasarilor.

  • Eclozionabilitatea si fertilitatea sunt influentate pozitiv.

  • scade costul cu forta de munca.

  • Semnalul sonor dinaintea furajarii stimuleaza pasarile si le atrage pe zona de asternut.