Patio
Patio
press to zoom
Patio
Patio
press to zoom
Patio
Patio
press to zoom
Patio
Patio
press to zoom
Patio
Patio
press to zoom
Patio
Patio
press to zoom

Vencomatic - Sistem etajat de crestre broileri Patio

In sistemul Patio sunt la momentul actual crescuti, la nivel mondial, circa 25 de milioane de pui/serie. Ecloziune puilor in hala este un standard pentru acest sistem, fapt ce asigura accesul imediat al puilor la apa si furaj dupa ecloziune. Sistemul furnizeaza un mediu perfect pentru pasari pe intreaga perioada de crestere. Operatiunile zilnice ale sistemului Patio sunt realizate de functiile extrem de automatizate ale acestuia. 

Mediu ideal
Patio confera broilerului mediul ideal pe parcursul intregii vieti: sistemul de sine integrat permite ecloziunea puilor in hala, dandu-le astfel cel mai bun start posibil. Aerul pre-conditionat intra in sistemul Patio, microclimatul fiind optim si constant.  Aerul poraspat ajunge constant la ivelul pasarilor, fapt ce ajuta la mentinerea mai departe a starii de sanatate a puilor. In acest sistem pasarile sunt crescute pe benzi realizate dintr-o polipropilena durabila. Aceste benzi sunt usor de igienizat si ating rapid temperatura din interiorul halei, ajutand astfel al reducerea costurilor cu incalzirea si la asigurarea temperaturii corecte a podelei
.

Constructia sistemului Patio
Sistemul Patio este prevazut cu celule, doua randuri de sistem in fiecare celula separate de un coridor. Fiecare rand este compus din 6 niveluri identice, asezate unele peste altele, echipate cu linii de adapare, linii de furajare si asternut.