Hercules
Hercules
press to zoom
Q-perch
Q-perch
press to zoom
Q-perch
Q-perch
press to zoom
Q-perch
Q-perch
press to zoom
Q-perch
Q-perch
press to zoom
Q-Perch
Q-Perch
press to zoom

Vencomatic - Hercules banda dejectii transversala 

Banda de dejectii transversala Hercules, are o constructie compacta, simpla si este realizata din materiale durabile, fiind o solutie de incredere si usor de utilizat in eliminarea dejectiilor din hala.  Acesta banda nu necesita un canal, fiind lipsita de cadru, banda poata fi instalata direct pe podeaua halelor existente sau a celor noi. 

  • Creste eficienta muncii.

  • Asigura un mediu igienic.

  • Nu necesita investitii in constructia canalului.

Vencomatic - Stinghie Q-Perch

Preventia este mai buna decat vindecarea

Stinghia Q-Perch este o solutie mecanica de control al paduchilor de gaina* bazata pe ciclul natural de viata al acestora. Impiedica hranirea acestora si in consecinta pervine reproducerea lor.

Stinghia revolutionara Q-Perch© contine doua bariere, ce omoara paduchii in drumul lor spre pasare. Un curent electric slab trece prin cele doua bariere, cu care gaina nu poate intra in contact.

In mod traditional, atunci cand in hala se observa prezenta paduchilor se realizeaza un tratament. Stinghia Q-Perch ofera protectie continua, impiedicand aparaitia efectelor negative cauzate de paduchi.
 
Sectiune in forma de ciuperca a stinghiei Q-Perch a fost realizata pentru a oferi cel mai inalt grad de confort gainilor, stabilitate si o buna priza. Q-Perch aduce beneficii in ceea ce priveste bunastarea si sanatatea pasarilor, iar in schimb pasarile vor performa mai bine in beneficiul fermierului.

Stinghia Q-Perch poate fi integrata in sistemul aviar Bolegg Terrace

*Paduchii de gaina sunt paraziti ce apar in 83% din fermele de pasari din Europa. Cauzeaza multe pierderi.